Studio dinges

wie is studio dinges?

hoi, wij zijn maarten en marijke

over het algemeen maken we gewoon plaatjes. maarja, of die plaatjes nu op je instagram account staan, op je website of op drukwerk is helemaal afhankelijk van wie je wil bereiken. met onze ervaring in grafisch ontwerp, video editing, social media en webdesign kunnen we het hele pakketje aanbieden.

maarten
heeft 2 dochters; norah-joan (7) en serah (4) en is getrouwd met naomi. in 2008 studeerde hij af aan het grafisch lyceum in utrecht waarna hij als visual merchandiser en communication-leader heeft gewerkt bij IKEA, in vestigingen en bij verschillende verbouwingsprojecten. naast zijn werk bij studio dinges is maarten consultant en adviseur onder de naam ‘sparringpartner’ en werkt hij bij C3 Rivers kerk. maarten is iemand die altijd zoekt naar de reden achter de reden, met een neiging om conceptueel te denken.

marijke
woont met haar mannen gert (26), aaron (4) en ezra (2) in arnhem-zuid. in 2013 stopte ze met haar opleiding om full-time modellen werk te gaan doen waar ze over de wereld heeft gereisd om voor de tofste merken en fotografen te werken. toen ze met haar man naar arnhem verhuisde kwam ze in c3 rivers kerk terecht waar ze snel leerde te ontwerpen en fotograferen in het social media team. marijke is echt een vormgever en story-teller met gevoel voor trends. dat is zichtbaar in haar werk maar ook online op insta en bij haar bedrijf oliedingen. 

“onze samenwerking begon bij vrijwilligerswerk in de kerk. we ontdekten al snel dat we elkaar versterken en makkelijk samenwerken. we hebben weinig woorden nodig om te begrijpen waar de ander heen wil. het was logisch om samen ook freelance werk te gaan doen, en dus ook zakelijk samen te starten met studio dinges.”

wil je in contact komen met ons? druk op de bel hieronder om contact op te nemen.