Studio dinges

studio dinges.

ontwerp / social media / website / foto / branding
soms weet je ook niet precies wat je nodig hebt, hoe heet dat ook alweer…? dinges.

_______

“wij zijn maarten rozeboom en marijke van der kolk.
met onze ontwerpstudio richten we ons op een advies die bij jouw bedrijf en fase past. of het nou een goed gesprek, een nieuw logo of toffe website is, we staan voor je klaar en denken graag met je mee.”

rollers voor hem

essential oils zijn echt niet alleen voor vrouwen. een goede roller kan een man helpen om meer focus bij werk te krijgen, de baard te verzorgen of om je game tussen de lakens te verbeteren.

wij maken dingen.

wat zit er in jou dat mensen nog niet zien? we maken niet alleen plaatjes, maar helpen jou te laten zien wie je bent, niet alleen wat je doet.

website dingen.

jouw huisstijl komt goed tot zijn recht in een website die precies vertelt wat jij kwijt wil. klinkt goed toch? wij bouwen graag een good looking website die je zelf kan bijhouden. kijk daarom naar onze diensten via de knop hieronder om meer te lezen over webdesign.

social media dingen.

breng jouw instagram feed naar the next level met ons social media pakket. want toffe foto’s, graphics en de juiste filters zijn helemaal ons ding. laat jouw berichten eruit spingen en kies voor maatwerk dat bij jouw bedrijf past.

foto dingen.

de juiste foto’s maken jouw website of social media pas echt af. in een korte fotoshoot zetten we jouw product of dienst in de juiste stijl op de kaart, of wees een model voor een dag wanneer wij jou in een relaxte setting fotograferen. 

ontwerp dingen.

van trouwkaart tot magazine, we love graphic design! stop met klooien met canva templates en laat ons toffe dingen voor je maken. onze achtergrond is grafisch ontwerp dus we helpen jou graag van advies tot het aanleveren van drukwerk.

ieder zijn ding.

wij geven niet veel om een fancy portfolio, maar wel om de verhalen van onze klanten. klik hieronder om leuke verhalen te lezen.

waarom dinges.

ben jij een startende ondernemer?
waar moet je beginnen.. is een website 2020 nog wel relevant, of zijn toffe posts op insta genoeg? wat zegt een logo over jou en jouw bedrijf, en waarom heeft iedere andere ondernemer toch zulke professionele foto’s? — bekijk al onze diensten om te zien hoe bijvoorbeeld onze social media dingen jou werk uit handen kunnen nemen en jouw insta laten rocken.

of is het is tijd voor de next level?
je bent al een tijdje bezig, maar nu is het tijd om jouw bedrijf te laten zien zoals past bij wie je bent als ondernemer. studio dinges geeft jouw logo en huisstijl graag een upgrade.

dinges community.
dinges is niet gewoon een ontwerp studio. we zijn een community. binnenkort vind je op deze website onze webshop met heerlijke koffie van onze vrienden van Bosbrand Koffie, Dinges merchandise om jouw ding te laten zien en toffe kaarten om een keer een ding cadeau te geven.