Studio dinges

studio
dinges

ontwerpstudio met een hart voor mooie klanten die allerlei dingen nodig hebben.

studio
dinges

ontwerp / social media / website / foto / branding
soms weet je ook niet precies wat je nodig hebt, hoe heet dat ook alweer…? dinges.

hoi, wij zijn
maarten
en marijke.

“wij zijn maarten rozeboom en marijke van der kolk.
met onze ontwerpstudio richten we ons op een advies die bij jouw bedrijf en fase past. of het nu een goed gesprek, een nieuw logo of toffe website is, we staan voor je klaar en denken graag met je mee.”

ieder zijn ding.

01

café schenkers

Een nieuw logo heeft ons geholpen om in de juiste jas te zitten. Vroeger droeg ik een andere stijl kleding en misschien zelfs een andere maat. Zo voelde het ook bij ons voor Schenkers: dat we doorgegroeid waren, maar nog steeds in een oude jas zaten.

lees meer

02

jasper en suzanne

De flow van het ontwerp proces was heel chill. We gooiden wat ideeen en we konden gewoon met Whatsapp en Pinterest werken.

lees meer

03

uitvaartzorg ede

Het was geweldig leuk om samen te werken met Maarten en Marijke. De sfeer was prettig en ontspannen tijdens de gesprekken en de dag van de fotosessie was gaaf! De uitspraak ‘wij zijn pas tevreden als jij dat bent’ is echt waar.

lees meer

04

grow a healthy church

Maarten took the time to understand my business and listen to my needs. His skillful design work accurately interpreted my needs and delivered a superb result.

lees meer

welke dingen kunnen we
voor jou doen?

wat zit er in jou dat mensen nog niet zien? we maken niet alleen plaatjes, maar helpen jou te laten zien wie je bent, niet alleen wat je doet.
_
we vinden het tof om met jou na te denken over de volgende stap voor jouw bedrijf. misschien ben je op zoek naar webdesign, maar heb je ook nagedacht over jouw logo, huisstijl, social media?… ga zo maar door. we kijken met jou waar je staat en waar je naartoe wil en adviseren graag welke diensten daarbij passen.
01

concept en
advies

het belangrijkste wat we jou kunnen bieden is onze tijd en onze hersenen. soms weet je nog niet zeker wat je wil maar zoek je gewoon iemand die met jou kan sparren over waarom je doet wat je doet en wat er nodig is om jouw doelen te bereiken.

we vinden het tof om met jou na te denken over de volgende stap voor jouw bedrijf. misschien ben je op zoek naar webdesign, maar heb je ook nagedacht over jouw logo, huisstijl, social media?… ga zo maar door. we kijken met jou waar je staat en waar je naartoe wil en adviseren graag welke diensten daarbij passen.

02

social media dingen

jezelf, jouw product of jouw bedrijf op de kaart zetten heeft naast een goed verhaal de juiste presentatie nodig.
wie ben jij, waarom doe je wat je doet en hoe wil je dat mensen zich kunnen relateren aan jouw verhaal? 

met branddingen heb je een totaal pakket voor een vaste prijs met logo, kleuren en vormen die de basis vormen van al jouw communicatie uitingen. ook werken we graag samen voor een rebranding van bestaande bedrijven.

03

web dingen

heb je al een website, maar mag die wel wat frisser? we maken op basis van je huidige content een website voor je, door middel van wordpress templates. We kijken ook mee hoe dingen efficiënter zouden kunnen. uiteraard kiezen we samen met jou de juiste kleuren en foto’s die passen bij jouw (huis)stijl.

of misschien begin je net en heb je nog helemaal geen website. we sparren graag met je over waar je aan moet denken bij het creëren van een website die echt vertelt wat je moet vertellen.

04

brand dingen

als onderneming is social media niet meer een optie, het is essentieel. 
maar hoe bereik je jouw doelgroep tussen een onoverzichtelijk aanbod van content? wij helpen je om jouw content te laten shinen! de juiste foto, met een killer caption helpt jou om de aandacht te vangen op social media. wij bieden vaste pakketten die jou een start geven waar je in eigen beheer een hele tijd mee vooruit kan.

heb je geen eigen beeld en wil je ook geen stockbeelden gebruiken? we gaan graag met je op pad of komen langs voor een fotoshoot.

05

foto dingen

jezelf, jouw product of je bedrijf presenteren gaat lekker met de juiste beelden. naast een sterke huisstijl en teksten zijn goede foto’s essentieel om een sterk beeld neer te zetten van jouw bedrijf. we plannen graag een moment dat we met je op pad gaan of bij je langskomen voor een fotoshoot. die foto’s vormen de basis voor het vullen van je website, social media of zelfs drukwerk.

natuurlijk zijn we ook te boeken voor een persoonlijke shoot, zoals een loveshoot, profielfoto’s of een reportage. 

06

drukwerk dingen

hoeveel we ook online zijn, soms moeten we gewoon papier voelen. grafisch ontwerp is onze achtergrond, dus we zijn helemaal thuis in het ontwerpen van visitekaartjes, folders, brochures, whitepapers, banners, etc. 

ook voor particulieren werken we graag aan een tof ontwerp voor bijvoorbeeld trouwdrukwerk en geboortekaartjes.