Studio dinges

wij maken dingen.

we vinden het tof om met jou na te denken over de volgende stap voor jouw bedrijf. misschien ben je op zoek naar webdesign, maar heb je ook nagedacht over jouw logo, huisstijl, social media?... ga zo maar door. we kijken met jou waar je staat en waar je naartoe wil en adviseren graag welke diensten daarbij passen.

lees hieronder meer over de verschillende diensten
en neem vrijblijvend contact op.

website dingen.

heb je al een website, maar mag die wel wat frisser? we maken op basis van je huidige content een website voor je, door middel van wordpress templates. We kijken ook mee hoe dingen efficiënter zouden kunnen. uiteraard kiezen we samen met jou de juiste kleuren en foto’s die passen bij jouw (huis)stijl.

of misschien begin je net en heb je nog helemaal geen website. we sparren graag met je over waar je aan moet denken bij het creëren van een website die echt vertelt wat je moet vertellen.

wat gaan we doen.

investering.

tijdens de opdrachtbespreking kijken wat jouw wensen zijn en spreken we een definitieve prijs af. een professionele basiswebsite start bij €1500.- met 6 uitgewerkte pagina’s. bijvoorbeeld home, over, diensten en een contact pagina.

foto dingen.

jezelf, jouw product of je bedrijf presenteren gaat lekker met de juiste beelden. naast een sterke huisstijl en teksten zijn goede foto’s essentieel om een sterk beeld neer te zetten van jouw bedrijf. we plannen graag een moment dat we met je op pad gaan of bij je langskomen voor een fotoshoot. die foto’s vormen de basis voor het vullen van je website, social media of zelfs drukwerk.

natuurlijk zijn we ook te boeken voor een persoonlijke shoot, zoals een loveshoot, profielfoto’s of een reportage. 

investering.

social media dingen.

als onderneming is social media niet meer een optie, het is essentieel. 
maar hoe bereik je jouw doelgroep tussen een onoverzichtelijk aanbod van content? wij helpen je om jouw content te laten shinen! de juiste foto, met een killer caption helpt jou om de aandacht te vangen op social media. wij bieden vaste pakketten die jou een start geven waar je in eigen beheer een hele tijd mee vooruit kan.

heb je geen eigen beeld en wil je ook geen stockbeelden gebruiken? we gaan graag met je op pad of komen langs voor een fotoshoot.

pakketten.

branddingen.

jezelf, jouw product of jouw bedrijf op de kaart zetten heeft naast een goed verhaal de juiste presentatie nodig.
wie ben jij, waarom doe je wat je doet en hoe wil je dat mensen zich kunnen relateren aan jouw verhaal? 

met branddingen heb je een totaal pakket voor een vaste prijs met logo, kleuren en vormen die de basis vormen van al jouw communicatie uitingen. ook werken we graag samen voor een rebranding van bestaande bedrijven.

hoe.

investering.

een professionele basis huisstijl start bij €1500.- 
je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen een logo, neem contact op voor prijzen op maat.

drukwerk dingen.

hoeveel we ook online zijn, soms moeten we gewoon papier voelen. grafisch ontwerp is onze achtergrond, dus we zijn helemaal thuis in het ontwerpen van visitekaartjes, folders, brochures, magazines, banners, etc. 

ook voor particulieren werken we graag aan een tof ontwerp voor bijvoorbeeld trouwdrukwerk en geboortekaartjes.

hoe.