Studio dinges

werken in arnhem-centrum

beter geen vaste werkplek

De juiste werkplek helpt om de creatieve juices te laten flowen. 

Dit zijn onze top 4 werkplekken in Arnhem.

We genieten enorm van de opstartfase van studio dinges! We werken elke donderdag samen in Arnhem Centrum, een goed café helpt om een chille werksfeer te creëren; ontspannen, omringd door tof interieurdesign en natuurlijk met een kop goede koffie! Vaak beginnen we de dag met terugkijken naar afgelopen werkdagen, welke potentiële klanten hebben we gesproken, wat gaan we vandaag doen en natuurlijk… koffie. 

Daarna storten we ons op projecten, het liefst zijn we de hele dag bezig met betalende klanten, maar nu pakt een van ons ook altijd wat tijd om te werken aan de studio dinges website of social media. Anyway.. de juist vibe helpt om de creatieve juices te laten flowen. 

Het werkt prima voor ons om nu geen vaste werkplek te hebben. Allebei werken we ook vanuit huis, waar wat meer rust is. Dat kunnen we gewoon op ons eigen moment doen. Ook wel makkelijk met jonge gezinnen, dan kunnen we gewoon in de avond werken als de kids op bed liggen.

Het is best zoeken naar balans, en elke week is het weer anders, in zo’n startfase. Op welke werkplek ben je het meest productief? Waar kun je een gesprek met de klant voeren? Moeten we altijd samen zitten om te werken? Het zal vast blijven veranderen, zeker als er wat meer werk is, maar voor nu genieten we vooral van onze donderdagen in het centrum.

Dit zijn onze top 4 werkplekken in Arnhem:

WhatsApp Image 2020-01-02 at 13.13.14

Mams (Willemsplein)
Prima koffie, maar vooral werken aan de bar aan het raam is heel chill. Er is stroom, af en toe roddelen we over de mensen die we buiten voorbij zien lopen. En je werkt wel in het cafe rumoer, maar wel achter je rug zodat het niet afleidt. 

WhatsApp Image 2020-01-02 at 13.02.48

Bonnie.
Bonnie. is vooral heel schattig en er werken superchille mensen achter de bar. Bij Bonnie. zitten we ook het liefst voor het raam en zijn we als ontwerpers vooral heel vatbaar voor de goede vormgeving en het toffe logo, de indie meubels en houten platen op de wand onderweg naar het toilet. Tja, en Dorien heeft haar Barista skills bij Schenkers in Apeldoorn geleerd, dus garantie voor een goede flat white.

IMG_3194

Brew 2 Cup
Bij brew 2 cup in de Kortestraat kun je beneden in de stadskelders zitten. Het is zo ruim opgezet dat je echt head-space ervaart in de ontspannen ruimte. Ze branden hun eigen bonen, dus vooral de espresso’s zijn heel chill (vindt Maarten…Marijke niet.)

IMG_3200

Momento ( of Jans’ / Stan & Co / Foodhal)
Meestal wisselen we een cute spot zoals Bonnie. af met een wat groter restaurant. Vooral als we even het werk willen stilleggen om te brainstormen… of gewoon voor de donderdagmiddagborrel.