Studio dinges

waar moeten we beginnen?

best veel dingen.

Maarten’s achtergrond in grafisch ontwerp en Marijke haar oog voor trends was een gouden combi.

Studio Dinges is vrij spontaan ontstaan. We werkten samen voor onze kerk aan ontwerp en social media dingen en toen Aaron geboren was maakten we samen een heel tof geboortekaartje. Steeds als een van ons iets voor vrienden iets moest ontwerpen keken we er even samen naar. Maarten’s achtergrond in grafisch ontwerp en Marijke haar oog voor trends was een gouden combi.

Vorig jaar mochten we voor het eerst foto’s maken voor de social media van een cafe. En voor Schenkers was Marijke ook al bezig met ontwerpklusjes. Toen dat stopte en Maarten besloot part-time te gaan werken, kwam het idee om samen een studio op te richten. Gewoon gedaan dus!

Maarja, toen moesten we ons afvragen wat we nu gingen aanbieden. Grafisch ontwerp, video, fotografie, websites, of gewoon alles? En hoe laten we dat weten aan de wereld? Wie is onze klant? En welke prijs mogen we er voor vragen? Aaaahhh!! Best veel dingen om over na te denken.

Wat we vooral niet wilden is dat we het zoveelste ontwerpbureautje zijn. Dus gingen we een dag het bos in. Even weg van de 7-stappen-voor-starters mentaliteit. We zijn gemaakt met een eigen passie, gaven en talenten. Natuurlijk willen we leren van andere ondernemers en hoe zij dingen praktisch aanpakken. Maar het hart van studio dinges moest ‘ons ding’ zijn.

Het belangrijkste voor ons is dat we niet alleen trots willen zijn op ons portfolio. Maar vooral trots willen zijn op hoe we een klant persoonlijk verder hebben kunnen helpen. Iedereen heeft een unieke drive, een eigen passie. Daar zijn we naar op zoek, en samen met jou en onze skills vertalen we dat naar toffe vormgeving.